Vår- och sommarsalladspremiär
Som jag har längtat efter vår- och sommarsallader av alla dess slag, och idag var det äntligen ett slags startskott för just detta. Välkommen vår, sol och värme!
Variant 1
Finpasta, röd mangoldblad, tonfisk, tomat, kokt ägg, paprika och tunt skivade rädisor. Pressad lime, vit balsamvinäger och svartpeppar. Bagel med färskost och riven pepparrot.
5 maj 2008
Variant 2
Glasnudlar, morotsnudlar (morot som hyvlats med potatisskalaren och fick koka tillsammans med nudlarna), färsk spenat, majs, tunt skivade rädisor, tomat, tonfisk och en dressing på japansk soya och pressad lime. Toppat med massor av sesamfrön.
8 maj 2008
Variant 3
Lax- och melonsallad
19 maj 2008
Dagens variant
Glasnudlar, morotsnudlar, majs, tomater, paprika, tunt skivade rädisor. Salami och stekt halloumi. Pyntat med thaibasilika och japansk soja.
8 april 2009
2 kommentarer till “Vår- och sommarsalladspremiär”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Visst är det härligt med sallader av olika slag. Jag älskar det, men på vintern längtar man i regel efter värmande mat. Men nu är det dags för varmare tider. Ha en skön påskhelg!
Ja, hurra för varmare tider! Hoppas att du får en fin påskhelg!