Kåldolmar
den 29 oktober 2007, kl 13:27
Igår gjorde jag kåldolmar tillsammans med farmor. Hemgjorda kåldolmar med kokt potatis, lingonsylt och brunsås. Vem har sagt att svensk husmanskost inte är gott?
Publicerad i kål, svensk husmanskost, vitkål | Kommentarer (4) Skriv ut inlägg4 kommentarer till “Kåldolmar”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Åh så underbart! Själv försöker jag tänka ut mat som går superfort att laga OCH kan ätas med en hand ;)
Hihi, mamman hade också gjort kåldolmar i helgen. Väntar på att bror ska komma över med några, för jag jobbade och kunde inte följa med ut och äta. Fast mamma gör kåldolmarna i en tomatsås som dom får puttra i, mycket gott. Men nu hade hon tydligen gjort sådär också, tror aldrig jag ätit dom så. Får väl prova helt enkelt! :)
Svensk husmanskost är definitivt gott! Kåldolmar är ljuvligt. Och kålpudding. Kål och köttfärs är en höjdare ihop.
Jag kanske… :-)
Hur som, jag har äntligen lagt ut receptet på VÄRLDENS bästa böngryta samt VÄRLDENS godaste bröd. Mycket nöje och glöm inte meddela sedan vad du tyckte. Kram