Strömming och potatismos

den 26 november 2007, kl 22:28

Jag har varit dålig på att lägga ut nya inlägg, men vi har faktiskt ätit mat sen vi kom hem från Göteborg. Förra veckan åt vi strömming och potatismos. Oväntat gott.

Strömmingsfiléer
Lägg en strömmingsfilé med skinnsidan ned, salta och lägg rikligt med persilja ovanpå. Överst ytterligare en strömmingsfilé, med skinnsidan uppåt. Vänd det hela i grovt rågmjöl. Osv med resten av filéerna. Stek på båda sidor i lite smör.

Potatismos med senap och kapris
Pressa den nykokta potatisen. Rör i lite mjölk och smör. Smaksätt med vad du vill. Varför inte senap och kapris till exempel, passade bra till strömmingen.

Yoghurtdressing
Yoghurt, rivet citronskal, pressad citronsaft, senap, salt och peppar.



Skriv ut inlägg

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen