Indisk yoghurtefterrätt

den 22 januari 2008, kl 23:23

Medan någon roade sig på fin middag med underhållning, så satt någon annan hemma och försökte lära sig anatomitermer. Någonstans mellan Femur och Patella kom hon på att det kanske går lättare med efterrätt i magen. Prova själva.

Indisk yoghurtefterrätt
Skiva en banan i tunna skivor. I ett stort glas varvas bananen med naturell yoghurt. Smaksätt med stött kardemumma och vaniljsocker eller honung efter smak. Rör runt kraftigt med en sked i glaset så att bananen blir mosig och allt blandas ordentligt. Pynta med hackade pistagenötter.

20080122_pickipicki_yorhurt_pistage_04.jpg

Skriv ut inlägg

3 kommentarer till “Indisk yoghurtefterrätt”

  1. Utflykt | pickipicki kl 19:50, den 11 april 2008

    [...] slut blev vi så ivriga att få åka på utflykt så vi ställde muggana med efterrätten i en brödform, plastade in alltihopa, packade ner de fina och goda citronskorporna Lotta haft med [...]

  2. Åsa kl 18:49, den 19 april 2008

    Åh, det vart en riktigt smarrig efterrätt. Som ett helt mellanmål :) Gott!

  3. Hej och välkommen hem till mig, Indien! at pickipicki kl 09:40, den 22 mars 2009

    [...] Indisk yoghurtefterrätt Filed under gryta, indiskt, kyckling | Skriv ut [...]

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen