En sallad i maj

den 5 maj 2008, kl 21:17

Vårsallad med god finpasta, röd mangoldblad, tonfisk, tomat, kokt ägg, paprika och tunt skivade rädisor. Pressad lime, vit balsamvinäger och svartpeppar. Bagel med färskost och riven pepparrot. Välkommen maj!

Skriv ut inlägg

3 kommentarer till “En sallad i maj”

  1. Lumumma kl 21:35, den 7 maj 2008

    Finpasta – det låter bra. :) Så gott med en rejäl sallad …

  2. tina kl 22:18, den 8 maj 2008

    Ja, finpastan var god. Den gröna smakade faktiskt spenat på riktigt, otippat men gott. :)

  3. Vår- och sommarsalladspremiär at pickipicki kl 19:42, den 8 april 2009

    [...] Variant 1 Finpasta, röd mangoldblad, tonfisk, tomat, kokt ägg, paprika och tunt skivade rädisor. Pressad lime, vit balsamvinäger och svartpeppar. Bagel med färskost och riven pepparrot. 5 maj 2008 [...]

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen