Pizza på libabröd
Pizza på libabröd, 2 portioner
2 stycken libabröd
tomatsås (½ gul lök, krossade tomater, salt, peppar och oregano)
½ fänkål
½ gul paprika
körsbärstomater
majs
½ paket mozzarella
salt, peppar, oregano
Gör tomatsås som får stå och puttra en stund. Dela fänkålen i mindre bitar, koka dessa i vatten tillsammans med fryst majs och lite salt. Lägg libabröden på en plåt med bakplåtspapper. Sila bort lite vätska från tomatsåsen och bred tomatsåsen över bröden. Fyll pizzan med fänkål, majs, paprika, halverade tomater och mozzarella. Strö över lite salt, svartpeppar och oregano. Grädda i 200 grader i 5-10 minuter.
Publicerad i fänkål, pizza, snabbt, vegetariskt | Kommentarer (2) Skriv ut inlägg2 kommentarer till “Pizza på libabröd”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Libabröd har jag aldrig smakat,det finns dessutom inte här i mina hemkrokar. Klämde på några brödfp när jag var i Sthlm. Smakar dom likt Pita eller? Ser grymt gott ut och lättsamt….
Njaeej, smakar egentligen inte som pita. Libabröd är mycket tunnare, dom är helt platta och större. Men vi brukar äta dom på samma vis, fylla med mycket mat. Finns i Willys sortiment, säkert på flera andra ställen också, jag har köpt på torget ibland.