Godmorgon!
den 21 april 2011, kl 07:20
Alldeles strax bjuder vi på ett matjesfat med kokt potatis och ägg, finhackad gul lök, finklippt gräslök och brynt smör i radion. Som så många gånger förr är det enklaste också det godaste. Den här rätten passar finfint att servera såväl som förrätt, eller som en del av en påskbuffé. Ringla över det brynta smöret precis vid servering.
Publicerad i påsk, radiomat | Kommentarer (10) Skriv ut inlägg10 kommentarer till “Godmorgon!”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Glad Påsk på dig!
Mmmm… nu blev jag genast sugen på matjessill…
Glad påsk!
Gud så gott! Glad påsk till dig och Picki, Tina!
Tjusigt!
Vill önska dig en glad påsk!
Glad och GOD påsk! Kram!
Men vad mumsigt! Jag som inte är på påskmatsbufféhumör kan ju faktiskt bjuda på matjessill som jag älskar! Tack snälla för tipset och ha en Glad Påsk i solskenet!
Mmmm låter alldeles underbart!
Alla: Ja, glad påsk alla mina små kycklingar! ;-)
Åh, den här ska jag göra en lunch när påsken är över och minnas hur underbart det är nu. Jag sitter med familjen i Tandådalen och är helt utslagen efter en förmiddag i backar som är som smör… men det är ljuvligt varmt och fint och vem klagar då? Påskafton imorgon! Glad påsk Tina och Carl, ha det jättefint! :)
Glad påsk mitt favoritplommon!