Om jag fortfarande matbloggat, del 3
Om jag fortfarande hade varit en sån som bloggar om mat, så hade jag redan för länge sedan tipsat er om Messobs nya uteservering på innergården. Där har vi hängt flitigt i sommar, blundat varma kvällar och skojat om det lyxiga i att utomlands har flyttat till Sverige. Dragit barfota fötter i gräsmattan under bordet och ätit kokosglass med jordgubbar till efterrätt. Att Messob serverar prima etiopisk mat har jag berättat om tidigare, men hade jag fortfarande matbloggat så hade ni alltså fått reda på att innergården är min uteserveringsfavorit i sommar.
Messob var då sa du?
Sturegatan 4 A, Uppsala, 018-50 00 20
messob.se
2 kommentarer till “Om jag fortfarande matbloggat, del 3”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Nog dags att ta en trip till uppsala igen hör jag :)
Isflingan: Vänta åtminstone tills jag kommer hem från sommarkollot är du snäll. :-)