Om jag fortfarande matbloggat
Om jag fortfarande hade varit en sådan som bloggar om mat, så hade jag berättat för er om sommarens hittills godaste sallad. Den vi blev bjudna på i början av juni och som jag fortfarande tänker på ibland. Jag vet att dom som bjöd på detta hade tjuvkikat på ett recept inne hos bästa Ann-Louise. Päron som stekts i grillpannan, gröna blad av olika slag, dressing med lönnsirap i, valnötter, parmesanskivor så stora att det känns som att man vunnit en vinstlott för varje tugga. Ja, om jag fortfarande hade matbloggat så hade jag sagt att det här är salladen ni inte får missa.
Publicerad i päron, salladsvariant | Kommentarer (7) Skriv ut inlägg7 kommentarer till “Om jag fortfarande matbloggat”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Låter som en god sallad och glassarna i inlägget ovan låter inte heller dumma :)
Jag hoppas att allt är bra med dig och att du kommer blogga även framöver – när hösten kommer och den fina sommaren säger hejdå – om än i mindre skala? :)
Gillar din blogg och inte minst dina foton.
Ta hand om dig och ha en fortsatt fin sommar :)
Haha jag tror jag stjäl den där bloggrubriken!
/Hon med 2000 opublicerade bloggbilder typ
M: Tack fina du! <3
Elin: Hehe, gör det vetja!
Haha! Glädjande att du gillade salladen. Det har ekat tomt med inlägg hos mig också på sistone fastän vi lagar och äter lika mycket mat som vanligt. Däremot springer jag efter en snart två-åring som aldrig förr. Kram!
Ann-Louise: Supergod! Och nog är det fint ändå, att livet får komma emellan när det behövs.
Men det är väl tur att det finns ett liv som levs för fullt utanför bloggen! Ibland tar det livet lite mer tid bara. Snart är det höst och vi kurar lite mer inne och kanske bloggar vi då lite mer. Vem vet. Kram.
Emmy:Ja, vem vet. Kram!