En vegetarisk färgklick till pasta

den 2 december 2009, kl 14:41

Foto: Carl Fredriksson

Nej, ingen kan nog anklaga vegetarisk mat för att inte vara färggrann. Här är en bild på tisdagens pastasås med morötter och kidneybönor, från Robins veckomeny, receptet hittar ni här. Med andra ord, ett tips på en bra vegetarisk vardagsrätt helt enkelt.

Skriv ut inlägg

9 kommentarer till “En vegetarisk färgklick till pasta”

  1. Fyraihuset kl 18:14, den 2 december 2009

    Åh va gott det ser ut. Jag måste erkänna att jag varit extremt dålig på att använda bönor i maten tidigare men jag tar igen det nu med linser eller bönor i maten minst 1gg i veckan. Stora vita bönor, gröna linser och kikärtor är mina favoriter.

    /Nina

  2. tina kl 19:09, den 2 december 2009

    Nina: Ja, bönor och linser är bra mat! Billigt, nyttigt och gott, vad mer finns att önska? Sitter du möjligen inne med något bra recept på grön linssoppa?

  3. Josefina kl 21:35, den 2 december 2009

    är lite kass på kommentarer just nu – blir glad över att du har julkalender i år igen! TACK för att du drog upp mig och drog ut mig på en fotopromenad idag – betydde väldigt mycket. :)

  4. tina kl 21:52, den 2 december 2009

    Josefina: Härligt att höra! :-)

  5. Eva kl 22:15, den 2 december 2009

    NEJ! Inte bönor nu igen! Röda bönor, bruna bönor, gula bönor! Eller är det ärtor kanske.. Jag tycker inte om bönor! Jag vill ha POTATIS!

    Men din kalender är fin…

  6. tina kl 22:24, den 2 december 2009

    Eva: Jamen ät potatis då! :-P Jag äter bönor för att jag gillar det, och det jag gillar hamnar här, så är det bara!

  7. Eva kl 09:17, den 3 december 2009

    Åkejj då…

  8. Johanna kl 09:43, den 3 december 2009

    Mina favvobönor är sojabönor. De har inte den mjöliga och ”torra” konsistensen som de övriga bönorna har utan är mer krämig och god. Smaskens! Dessutom innehåller den alla essentiella aminosyror :)

  9. tina kl 17:37, den 3 december 2009

    Just ja, jag minns när vi åt den kalla tomatsoppan med sojabönor och spagetti på stranden i somras, så gott!

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen