Trolla med julmatsrester!

den 26 december 2010, kl 14:43

Har du ätit för många knäckebrödsmackor med julskinka och senap, men har fortfarande alldeles för mycket julskinka kvar? Gör lite julquesadillas vetja!

Julquesadillas
Lägg ett lager med julost på ett tortillabröd. Lägg på tunna skivor julskinka och bred över senap efter behag. Toppa med ost och överst ytterligare ett tortillabröd. Lyft över quesadillan i en torr stekpanna på medelvärme. Låt steka någon minut på varje sida, osten ska smälta och tortillabröden ska få fin färg. Passa noga så att de inte bränns. Klipp quesadillan i ”tårtbitar” och servera dem nygräddade.

Fler tips

Pitabröd med jullovsfyllning
Tunnbrödrulle med lax och pepparrotsvisp

Skriv ut inlägg
Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen