Ett vykort från sommarkollot
den 19 februari 2013, kl 17:34
Vad som döljer sig under sommarkollots pulkabacke?
En skatt, sanna mina ord. Ett halvår senare tycker jag om möjligt ännu mer om jordkällaren.
13 kommentarer till “Ett vykort från sommarkollot”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Så fint, och vi som var där och använde provianten och har plockat hem en del från förvaringen.
Åh! Hur varmt eller kallt var det i jordkällaren? Har den fungerat felfritt? Tänk den som ändå hade jordkällare! Frigolitlåda på uteplatsen ger inte riktigt samma känsla…
Och vad glad jag blir när jag tittar på bilderna från i sommras :) Det var så fint, skönt och roligt på sommarkollot!
Underbart!
Mamman: Din svartvinbärssaft var så god!
Johanna: 2 grader, det är för kallt! Vad göra? Men inget fryst, saftflaskor, lök etc OK. Mamman säger att jorden ska sjunka till under första vintern och ev fyllas på (ännu högre pulkabacke nästa år?), trasmatta flyttade in i slussen. Vad tror du? Jag blev också glad när jag tittade på sommarbilderna. Fina, fina Noa. Vi måste ses snart.
Emmy: Världens finaste jordkällare.
Jag vill komma o halsa pa till sommarkollot…fast pa sommaren ;)
Isflingan: :-D
Jordkällare! Känner starkt att det är något jag också vill ha någon gång i framtiden. Gärna en sån där snygg med ordning i som din också.
Jag vill också åka på kollo!
Tyckte jag kommenterade nyss, men det kom inte fram så mycket. Men jag är iallafall så himla avis på kollot! Jag vill också ha ett kollo i mitt liv, med jordkällare och utekök. Åtminstone ett utekök!
Jag vaknade förresten ur min bloggdvala idag och bloggade om parmapaketen jag instagrammade om igår, här är dom!
http://halv8hosmig.blogspot.se/2013/02/ljuvliga-pasta-parmapaket.html
Det förstår jag! Vill också ha en!
Erika: Nästa år ska jag färgsortera flaskorna! ;-)
Moma: :-D Världens bästa kollo!
Helena: :-)
Rebecka: Hittade just dina kommentar i skräpkommentarskorgen. Den fångar (tyvärr) oftast upp alla kommentarer med länkar. Tack för ett toppenrecept och kul att du är tillbaka efter paus! :-D