Men ibland får han poängavdrag
Nybakat till frukost, och getostpizza i all ära. Men, det finns faktiskt vissa saker som min blivande hemmaman behöver öva på. Som häromveckan, när jag hade köpt finkorv i finbutik och önskade mig en soppa med lammchorizo och lite annat smått och gott. Medan jag ägnade mig åt det ena och det andra fick jag med jämna mellanrum frågan från köket om vad som kan tänkas passa i en soppa tillsammans med lammchorizo. Jag förslog både det ena och det andra och tillslut var middagen framdukad i köket. Fantastiskt! Men, ser ni någon finkorv i soppan? Nix, inte jag heller. Att en ganska viktig ingrediens glömts bort kom vi på ungefär samtidigt som vi ätit upp maten. Hursomhelst, det getostgratinerade surdegsbrödet var ju i alla fall riktigt gott.
Getostgratinerat surdegsbröd
Skär tunna skivor av ett gott surdegsbröd och dela på hälften. Pensla bröden i lite olivolja. Lägg en skiva getost på varje bröd. Gratinera i 225 grader tills osten smält, ungefär 5 min. Servera med ringlad honung.