Ätbara blommor

den 26 juni 2011, kl 21:17

Det finns ätbara blommor, och så finns det ätbara blommor.

Skriv ut inlägg

7 kommentarer till “Ätbara blommor”

  1. Eva kl 21:59, den 26 juni 2011

    Krasse, ringblommor, violer, gurkört, maskros med flera. Listan kan göras lång…

    Kram från Eva

  2. Tina N kl 11:15, den 27 juni 2011

    Jag har faktiskt aldrig provat. Vilka är godast? :)

  3. tina kl 14:49, den 27 juni 2011

    Eva: Fina tips, bokmärker dom! Fast egentligen syftade jag på någon ätbart i buketten på bilden, och som ju inte är någon blomma.

    Tina N: Just nu pyntar (och äter vi) gubbröror och liknande med gräslöksblommor. Snyggt och gott. Lavendel är nog förresten favoriten!

  4. Sannas Goda kl 08:28, den 28 juni 2011

    Fint och gott!

  5. Emmy kl 11:03, den 28 juni 2011

    Ha ha… Just de ätbara ”blommorna” hade jag diskussion med mina barn om på midsommarafton. Jag tycker om att plocka blommor och ha i maten, har dock få av dem i min trädgård. Men då plockade Milia smultronblommor, som ännu inte blivit smultron. Vilka iofs går att äta, men jag tyckte det var lite synd att göra det redan ;-)

  6. Mårtenssons kök kl 21:30, den 28 juni 2011

    Gurkört är nog faktisk de enda matblommorna vi provat. Vet att de växte i Ankis föräldrars rabatt där de höll på att ta över hela trädgården…

  7. tina kl 22:35, den 28 juni 2011

    Sanna: :-)

    Emmy: Smart tjej! :-)

    Mårtenssons kök: Men hej, ni bor ju i lavendelns Mecka!

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen