Emilias gröna tapenade
den 24 april 2008, kl 18:31
Lite småplock till middag. Försökte bland annat härma Emilias tapenade som hon gjorde häromdan. Var det såhär du gjorde tro?
Emilias gröna tapenade
I burk gröna oliver med citron
3-4 sardellfiléer
½-1 pressad vitlöksklyfta
1 msk rapsolja
lite kapris
svartpeppar
Mixa till en slät och god tapenade.
Vi rostade även coktailtoater i ugnen, det var också gott.
Rostade coktailtomater
Snitta ett litet kryss ovanpå tomaten, in i ugnen i 200 grader ungefär 20 minuter. Salta, peppra och strö över lite torkad oregano (eller andra färska/torkade kryddor).
2 kommentarer till “Emilias gröna tapenade”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Yum! Tapenaden låter supergod! :^)
Just nu är jag inne i en sardellperiod och vill äta dem hela tiden…
Vad kul att mitt recept fick komma med. I orginalreceptet ska det även sötstark senap, men det är säkert supergod utan också! =D