Gino
den 18 april 2008, kl 15:00
Igår föll jag för frestelsen, lämnade Hötorget bland annat med en ask färska jordgubbar. När jag kom hem föll jag för frestelsen igen, blev så sugen på Gino att det inte gick att motstå. Slå den här efterrätten ikväll om ni kan.
Gino
jordgubbar
kiwi
banan
vit choklad
Dela frukterna i mindre bitar och lägg i en ugnssäker form. Riv (rikligt med) vit choklad grovt och strö över. In i ugnen på ungefär 200 grader tills chokladen smält och fått lite lätt färg. Gott med en skopa vaniljglass till eller så som vi åt den, precis som den är, fantastiskt gott!
Publicerad i banan, efterrätt, jordgubbar, vit choklad | Kommentarer (6) Skriv ut inlägg6 kommentarer till “Gino”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Mmm, det där såg jättesmarrigt ut.=)
Jag gillar din blogg!
Har sagt det förr och säger det igen: gino är en favorit hos mig. Mums.
Denna efterrätten är verkligen inte dum! Av någon anledning så har jag aldrig gjort den själv ännu…men jag hoppas att det blir snart.
Men det var väl en ovanligt bra frestelse att falla för! Den smakar verkligen mycket och arbetsinsatsen är inte särskilt stor = perfekt!
Ja, det har du så rätt i. En ovanligt bra frestelse! :)
[...] Hallonsorbé och vaniljglass i en chokladform (enkelt och snabbt och snyggt!) Gino Appropå sista minuten så har jag inga nyårsaftonsplaner. Sitter själv och letar efter bra [...]