Är det här en sjukdom?

den 11 juni 2008, kl 22:05

Jag ramlade över en sida där man veckan ut kan man framkalla bilder för 9 öre styck. Förstår ni? 1000 bilder för 90 kronor, det är ju helt galet (om det är bra eller dålig kvalité ska jag däremot låta vara osagt för det vet jag ingenting om). I vilket fall bestämde jag mig för att det var ett alldeles för bra erbjudande för att kunna motstås, så jag började gå igenom alla bilder jag knäppt, ganska många vid det här laget.

Hittills har jag hunnit gå igenom 05/06 då vi bodde i Göteborg. Till en början såg jag till min stora glädje att jag knäppt bilder i stort sett varje dag. Men, här kommer det konstiga! När jag började titta på bilderna så är i princip alla bilderna bilder på mat. Bild efter bild, dag efter dag, månad efter månad. Chiliconcarne och ris, tacopaj, matlåda, ärtsoppa, kycklinggryta, spagetti och chorizo, Rezas goda köttfärsbiffar i libabröd, couscoussallad, fruktsallad, bröd i lergryta, kyckling i lergryta och så vidare i all oändlighet. 

Är det verkligen möjligt? Har jag hållt på såhär i flera år? Och jag som trodde att jag började fotografera mat när jag började pickipicka i höstas. Är det här en sjukdom? Kan man vara besatt av att fotografera vad man äter till middag?


Kycklinggryta och ris, 18 februari 2006

Skriv ut inlägg
Arkiv 2011Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009Arkiv 2008Besökstoppen