Kronärtskockspesto och pastasalladsvariant

den 9 mars 2009, kl 08:42

picki_img_2326

Igår hittade vi en burk kronärtskockspesto när vi storhandlade, intressant. Det lät faktiskt så spännande att vi inte kunde låta bli att inviga den redan när vi kom hem. Den var god. Kan tänka mig att vi kommer röra ner den här i en del pastasallader i sommar.

Pastasalladvariant med kronärtskockspesto
Koka pasta och häll av vattnet. Rör ner kronärtskockspesto och annat gott, som exempelvis svarta bönor, kokt ägg och skivad zucchini som stekts tillsammans med lite vitlök. Pynta med bladspenat. Strö över lite flingsalt och svartpeppar.

Sen kan man ju göra pastasalladsvarianter på många olika vis, tack och lov för det.

Skriv ut inlägg
Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen