När mat är alldeles särskilt vacker
den 26 augusti 2011, kl 09:47
Romtopf, Uppsala, 24 augusti 2011. Recept här.
9 kommentarer till “När mat är alldeles särskilt vacker”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Ær det extra stor Romtopf i år?
Stämmer, i år är det extra stor romtopf och den är obligatorisk på julafton!
Carl*2: Ja, tänk för att det är det. I år kommer ingen undan! ;-)
Ha ha gillar etiketten på det här inlägget. Jag tror nog att jag ska överleva jag med…! Annars får jag kasta in ett bär och en klunk rom i munnen (romtopf deluxe snabbversionen)
/hälsar frurussinkaka :)
Åh, lyckos oss (och er) en sådan burk står det i vår kyl också:)
Ha en finfin fortsatt helg!
Fru Russinkaka: Jag vill minnas att vi åt bärgaspacho i vintras, med just bär mixade, smaksatt med en skvätt rom! Det kanske vore något, en sista minuten? :-P
Mårtenssons kök: Lyllos dig och mig!
Dina bilder är ALLTID vackra!
Helena: Du är vacker!
[...] Romtopf – tillverkad i somras Lingonpäron – tack vare farmors och farfars alla päron Knäckebröd – och jag som fick julknäcke av fina vänner nyligen, tur! Senap – rekordsnabba varianten ni vet [...]