Ett stycke chilipodcast
Det må ha varit Johans idé att vi skulle ägna veckans podcast åt att prata chili, men snilleblixten att provsmaka oss igenom samtliga chilifrukter på bordet kan han nog inte skyllas för. Om man vill höra hur det låter när jag tror att jag ska dö chilidöden så kan man antingen lyssna på poden i iTunes eller på annat vis. Utöver det bjuds det också på en diskussion om vad det egentligen är som bränner i munnen, hur mycket chili maten får smaka och vilka som är våra favoriter i receptväg när det kommer till chilifrukter. Vilka är era favoritrecept?
Receptlänkarna
Min långkokschili
Johans långkokschili
Fruktig mangosalsa
Momas Tobagokyckling med gul habanero
6 kommentarer till “Ett stycke chilipodcast”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Hurra, en chilipodcast!
Maken fick mig att både pipa och svettas chili när han gömde ner galna mängder Naga Jolokia i denna gryta härom sistens, som skulle kunna vara i din smak:
http://nectarmat.com/2013/02/22/vardagslyxig-spenat-och-pumpagryta-med-chili-och-berberis/
Tissi: Åh, tack för receptlänk, ska genast spanas in! <3
Här sitter jag med rödblossande kinder. Vilket fantastiskt fint omnämnande jag fick i chilipodden, det kommer jag att leva på väldigt länge. /kram .
Elvaelva: :-)
Har jag sagt att jag älskar poden, jag har det va? Inte bara för att den får mitt huvud att svälla i stort sett varje gång, utan för att den är så där fin och småpratig och så tycker jag ni kompletterar varandra så bra, en bulldoser och en retriver!
Moma: Haha!