Hej lilla pavlova!
den 12 mars 2013, kl 19:19
Efterrättern vi bjöd middagsgästerna på i helgen var en söt liten sak. Minipavlovas med lime- och passionsfruktcurd, vispad grädde och mango, physalis och stjärnfrukt på toppen. Lika söt, som fin, som gul. Kanske något att duka fram i påsk? Själv längtar jag ännu mer till juni. När rabarbern växer som ogräs och vi får koka rosa rabarbercurd igen. Då blir det ännu fler minipavlovas, det känner jag på mig.
Recepten
Sigrids minipavlovas med lime- och passionsfruktscurd
Pavlova med rabarbercurd, vispad grädde och sommarbär
13 kommentarer till “Hej lilla pavlova!”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Mm…vilken liten fining. Frisk och fräsch. Gott!
Ser ut som en påskefterrätt, får man en sådan sen?
Absolut en passande påskgodsak, speciellt med den där syrligt goda curden på!
En GLAD pavlova! Vad fint! ^__^
Rabarbercurd alltså? Nu får jag sätta en lapp på en kastrull också, och inte bara en ha en lapp om fiskbiffar i frysen! :P
Tant Gul: Japp, gott men sött, sött men gott!
Mamman: Ja, det kanske man får! :-)
Mårtenssons: :-)
Plommonet: Haha, förstod först inte vad du menade, men nu ser jag inget annat än en glad gubbe när jag tittar! :-D
Mmmm, maräng, grädde och frukt – det är himmelriket det.
Josefina: Haha, ja du har en poäng. :-)
Oj, så gott! :)
Jag plockade fram en burk rabarbersylt ur frysen häromdagen. Gott till fil. Sommarkänsla! :)
Vilken sötis! Jag såg när de lagade dessa på Mästerkocken och du hade helt klart kammat hem segern.
Pavlova är verkligen en superfavorit hos oss… ajabaja som visar sådana här godsaker innan läggdags! ;)
Tina: Åh, den som ändå hade rabarbersylt i frysen! Det är sådana skatter som kan rädda en under vinterhalvåret.
Ann-Louise: Haha, men vi hade inte hunnit klart i tid. Halvvägs in i pavlovabaket upptäckte vi att det saknades ägg. Det var lördagens stund av kris. ;-)
Amy: Haha!
Men vad gott vill ha nu :)
Milla: :-D