Kära dagbok
den 29 juni 2013, kl 21:54
I förrgår stekte vi kantarellerna i smör, stansade ut brödrundlar och stekte även dom. Sen toppade vi bröden med svamp och svampen med finklippt gräslök. En liten förrätt var vad årets första kantareller blev.
Efter maten spelade vi in veckans fläderpodcast och kunde konstatera att Johan och jag kokar flädersaft på olika vis. Avsnittet hittar ni här respektive här.
Avslutningsvis serverade Johan en mäktig liten sötsak till efterrätt. Banoffee pie med kanderade bananer. Jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv, men gott var det ju.
4 kommentarer till “Kära dagbok”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
åh men du, den där pajen såg ju ljuvlig ut! du har möjligtvis inte receptet på den?
Sara: Nix, inte jag. Men hör med Johan (du hittar honom på matgeek.se alt twitter: @JohanHedberg). Hur går det med dina praliner?
Gott med kantarellförrätt! Det hoppas jag också på att snart kunna njuta av….
Nässelblom: Det tror jag, hon som spar hon har. :-)