Man undrar ju

den 19 juni 2012, kl 09:44

Man undrar ju vad jag och mamman egentligen höll på med i det röda köket igår kväll. Kan du gissa?

Och jo, det är ätbart.

Skriv ut inlägg

12 kommentarer till “Man undrar ju”

  1. Katta Kvack kl 10:08, den 19 juni 2012

    ÖHM… ingen aning. Jag vill säga spettekaka på grund av trådarna, men har inte den blekaste om det är så man gör en spettekaka. Men jag säger det ändå!

  2. Ann-Louise kl 11:14, den 19 juni 2012

    Jag gissar på att ni reder ut ost! Sån där salt o god turkiskt ost.

  3. Johan Hedberg kl 13:31, den 19 juni 2012

    Det där måste vara örgü peyniri, flätad turkisk ost. Sjukt god i sommarvärmen!

  4. Kim kl 16:02, den 19 juni 2012

    Jag, liksom några här ovan, säger ost! Känner igen den från vårens Istanbul-resa.

  5. Frida kl 19:19, den 19 juni 2012

    Äggnudlar?!

  6. Alexandra - kärlek på tallrik kl 19:48, den 19 juni 2012

    what? ost? Det hade jag aldrig gissat på! Tufft om det är så – jag skulle sagt nudlar eller något liknande :)

  7. Emmy kl 21:59, den 19 juni 2012

    Ost hade jag då inte gissat…
    Jag har testat din Pimm’s 2.0 och den var perfekt! Så det blir midsommarbålen!

  8. Susanna kl 07:53, den 20 juni 2012

    Vitkål!

  9. tina kl 09:49, den 20 juni 2012

    Ni som gissar ost är ju helt rätt ute! Det är flätost på mellanösternvis. Smakar som salt halloumi. Det man gör med den (som vi gör på bilden) är att dra ut osten i trådar.

    Emmy: Vad kul att Pimm’sen gick hem, jag hade det på känn! :-D

  10. Tre stycken lunchbilder | pickipicki kl 13:32, den 24 november 2012

    [...] Inspirerade av adventspyntandet rullade vi hursomhelst än en gång små fina (snö-)bollar av flätosten och dukade fram som tillbehör. Publicerad i lunch | Kommentarer (2) Skriv ut [...]

  11. Malin kl 12:52, den 28 november 2012

    Hittade hit pga av lunchbildsinlägget. Måste bara tillägga att flätost även görs i östeuropa och äts flitigt i b la tjeckien.

  12. tina kl 18:53, den 1 december 2012

    Malin: Ostflätan är internationell med andra ord, kul! :-)

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen