Här är efterrätten, igen
Jag vet att det här receptet flimrade förbi i inlägget från den karibiska aftonen, men jag känner att vi inte har pratat klart om den här godsaken riktigt än. Det här är nämligen efterrätt på det viset jag gillar efterrätt. Något bakat, och inte vad som helst, sa jag världens godaste banankaka? Grädde på det lättvispade viset. Vaniljkräm, hurra för vaniljkräm! Choklad, sa jag choklad? Finns det något som ska ingå i efterrätt som inte finns med här? Nej, jag menar ju det.
Den karibiska efterrätten
Lägg en bit karibisk banankaka i botten på en tallrik eller i skål (halvera det här receptet och grädda i 10 st små muffinsformar). Droppa över ett par stänk rom. Toppa med skivad mogen mango, vaniljkräm, vispad grädde och riven mörk choklad. Servera med en passionsfruktshalva (Recept Momas Kitchen).
8 kommentarer till “Här är efterrätten, igen”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Nomnomnom! Banankaka som är så gott. Lockande nu när regnet slår mot balkongtaket :)
Mumma!!
Nej, den godsaken kan man prata länge om:) Så fint att dekorera den med orkidéer, känns väldigt passande.
Nej, du har rätt – inget som ska ingå i efterrätt har du missat här! Bara godsaker och därför något som jag självklart ska prova på :)
mums,löve löve
Slurp! Det enda jag är lite mesig med är banankakan, inte så förtjust i banan överlag, men detta låter för gott för att låta bli :)
Sara: Ja, hurra för banankaka!
Anna: Japp, tror du skulle gilla detta!
Mårtenssons: :-)
Alexandra: Bra idé!
[...] tycker jag känns lyxigt. Jag serverade Pavlova med limecurd, mangopaj med hemrörd vaniljkräm, karibisk Trifle samt rom- och chokladmousse. [...]