En oktoberhelg till protokollet!
den 7 oktober 2012, kl 21:46
Bjuden på fransk afton i fredags åt jag mina livs första sniglar. Sen gurglade jag munnen med 50 år gammal calvados och fortsatte kvällen med bouillabaisse och crème brulée. Finaste fredagen.
Här ser ni början på årets julaftonsefterrätt. Fjolårets lingonpäron gjorde sådan succé att vi gör det igen.
Bästa helglunchen stavas för övrigt våfflor. Varannan våffla med varmrökt lax, gräddfil och basilika, varannan med hallonsylt. Jag vet inte om det är något att sträva efter, men med den taktiken kan man äta ungefär hur många våfflor som helst.
7 kommentarer till “En oktoberhelg till protokollet!”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Jag gjorde pulled pork igår med alla tillbehör närvarande! Synd bara att vi missade bollarna till efterrätt :)
Bra trick det där! Själv tycker jag att det låter supergott med varmrökt lax och gräddfil till. Skulle nog kunna satsa helhjärtat på den varianten.
Anna: Vilka bollar?
Nässelblom&choklad: Ja, riktigt gott är det!
Jag har faktiskt inte vågat mig på sniglar ännu. Jag vet inte varför jag fegar, för jag äter ju i stort sett allt.
Emmy: Kanske för att det är lite läskigt?
Vad spännande med sniglar, de står på min smakalista!
Karin W: Ja testa när du får tillfälle vetja! :-)