Smoothie, milkshake eller mittimellan?

den 16 april 2010, kl 10:29

Jag letar i arkivet efter tips på fredagsefterrätt och hittar bilder på Josefs smoothie som han bjöd på förra veckan. Kanske var det mer åt milkshake-hållet. Men, oavsett vad den borde eller inte borde heta så smakade det som en lyxig variant av smoothie. Att mixa ner apelsin/blodapelsin är något jag kommer lägga på minnet, fräscht och gott blev det. Och appropå fredagsefterrättstipsen, så hamnade dom under Aktuella tips här uppe till höger. Trevlig helg vetja!

Josefs milkshakesmotti
Mixa blodapelsin, banan och vaniljglass till smoothiekonsistens. Serva omedelbart, helst med sugrör.

Skriv ut inlägg

5 kommentarer till “Smoothie, milkshake eller mittimellan?”

  1. Malin Magdalena kl 10:47, den 16 april 2010

    Smoothies är ruskit gott. Det härliga är ju att man kan joxa ner lite vad som helst och det blir (nästan) alltid helt galet gott!
    Jag har dock aldrig provat med blodapelsin i, men det låter toppen så det ska nog testas nästa gång =)
    Jag ska ge mig på créme brûlé idag för första gången, så det blir desserten den här fredagen. Spännande!
    Ha en härlig dag & fredagskväll! Hälsninagr Malin i Linköping

  2. Karin/Rosa maränger kl 13:46, den 16 april 2010

    Men såå gott det verkar!

  3. Mikael kl 18:56, den 16 april 2010

    Det låter väldigt gott och uppfriskande. Här blir det den vanliga gamla punchparafaiten i kväll.

  4. Baktokig kl 23:21, den 16 april 2010

    Det låter väldigt gott med en smoothie/milkshake med blodapelsin. Jag har börjat tröttna på den klassiska med bär så den här ska jag minsann prova göra snart! (Kanske till morgondagens frulle?)

    Kram!

  5. tina kl 18:22, den 17 april 2010

    Malin: Smotti är bästa efterrätten, fast deklart, inte skulle jag tacka nej till en crème brûlée heller. ;-) Trevlig helg vetja!

    Karin: Japp, smotti är toppen, blodapelsin likaså!

    Mikael: Oj, det låter fredagslyxigt och gott. Du fotar väl? Så kan vi lägga ut receptet på picki!

    Baktokig: Ja, det är kul att man kan variera smotti ibland. Vi kör också oftast banan och bär. Lingon är gott i, med lite kardemumma och kanel!

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen