Hyvlad som pynt på risotton
den 4 november 2010, kl 22:49
Är svaret på frågan om vad vi gjorde med en del av tryffeln som Carl kom hem med igår. Han rörde förresten ihop lite tryffelsmör också, resten ligger i en burk i frysen.
Publicerad i risotto, tryffel | Kommentarer (11) Skriv ut inlägg11 kommentarer till “Hyvlad som pynt på risotton”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Åh, vad lyxigt! Lyllos dig!
Det där va grejer det och vilket ljus i bilden, är våren här?!
Helena: Ja, lyllos mig!
Kusinen: Ljus tillhör (som bekant) det som kan köpas för pengar…
Så sant.. :) Jag säger som Gud, varde ljus!
Tryffel, oj det har jag aldrig ätit, säkert himla gott
Det där blev nog smaskens, har själv aldrig använt tryffel i matlagningen tyvärr. Trevlig helg!
Men hur SMAKADE det då? :D
ja! var det gott? jag är inte alltid så förtjust i tryffel men ska ge det en ny chans. snart. kanske.
Jag har lite kluven inställning till den svarta tryffeln och vet inte om jag ska gilla eller ogilla. Det är ju ett mattillbehör som är praktiskt att ogilla med tanke på priset. Däremot skulle det vara trevligt att få smaka på den vita och, om jag har förstått det rätt, långt mycket exklusivare tryffeln. Fast den kanske smakar lika underligt..
Trevlig helg, med eller utan tryffel, önskar
Eva
Vi har heller aldrig ätit tryffel, det närmaste vi kommit är tryffelolja men det är väl inte ens i närheten förmodligen. Undrar oxå vad ni tyckte och hur det smakade?
Linda: Det smakar speciellt, om inte annat! ;-)
Martina: Trevlig helg vetja!
Anna, Charlotta, Eva, Mårtenssons kök: Det rådde delade meningar runt bordet. Kusinen (finsmakaren) tyckte att det var gott, C slickade skålen med tryffelsmör, och jag, jag behöver nog öva lite till.