Hyvlad som pynt på risotton

den 4 november 2010, kl 22:49

Är svaret på frågan om vad vi gjorde med en del av tryffeln som Carl kom hem med igår. Han rörde förresten ihop lite tryffelsmör också, resten ligger i en burk i frysen.

Skriv ut inlägg

11 kommentarer till “Hyvlad som pynt på risotton”

  1. Helena kl 22:51, den 4 november 2010

    Åh, vad lyxigt! Lyllos dig!

  2. kusinen kl 23:02, den 4 november 2010

    Det där va grejer det och vilket ljus i bilden, är våren här?!

  3. tina kl 23:03, den 4 november 2010

    Helena: Ja, lyllos mig!

    Kusinen: Ljus tillhör (som bekant) det som kan köpas för pengar…

  4. kusinen kl 23:13, den 4 november 2010

    Så sant.. :) Jag säger som Gud, varde ljus!

  5. Linda - Cupcakefluffan kl 05:39, den 5 november 2010

    Tryffel, oj det har jag aldrig ätit, säkert himla gott

  6. Martina kl 07:27, den 5 november 2010

    Det där blev nog smaskens, har själv aldrig använt tryffel i matlagningen tyvärr. Trevlig helg!

  7. Anna i Göteborg kl 09:26, den 5 november 2010

    Men hur SMAKADE det då? :D

  8. charlotta kl 10:23, den 5 november 2010

    ja! var det gott? jag är inte alltid så förtjust i tryffel men ska ge det en ny chans. snart. kanske.

  9. Eva kl 16:42, den 5 november 2010

    Jag har lite kluven inställning till den svarta tryffeln och vet inte om jag ska gilla eller ogilla. Det är ju ett mattillbehör som är praktiskt att ogilla med tanke på priset. Däremot skulle det vara trevligt att få smaka på den vita och, om jag har förstått det rätt, långt mycket exklusivare tryffeln. Fast den kanske smakar lika underligt..

    Trevlig helg, med eller utan tryffel, önskar
    Eva

  10. Mårtenssons kök kl 16:53, den 5 november 2010

    Vi har heller aldrig ätit tryffel, det närmaste vi kommit är tryffelolja men det är väl inte ens i närheten förmodligen. Undrar oxå vad ni tyckte och hur det smakade?

  11. tina kl 17:51, den 5 november 2010

    Linda: Det smakar speciellt, om inte annat! ;-)

    Martina: Trevlig helg vetja!

    Anna, Charlotta, Eva, Mårtenssons kök: Det rådde delade meningar runt bordet. Kusinen (finsmakaren) tyckte att det var gott, C slickade skålen med tryffelsmör, och jag, jag behöver nog öva lite till.

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen