Därför
den 27 februari 2011, kl 20:01
Ibland får jag frågan om hur jag orkar matblogga dag-ut-och-dag-in.
Här hittar ni svaret.
8 kommentarer till “Därför”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Mums – jag tror jag lägger beslag på det receptet också! :)
Underbart. Tack!
Kan bara instämma med dej, visst är det så roligt och otroligt sporrande när man blir lite uppmärksammad på detta viset! Precis som vi kände när du kockade vår soppa:)
Ha en finfin vecka,
Anki o Håkan
Förstår dig! Härligt! :)
amen! och inte amen som i ”men öööööö ameeeeeeen” (inte för att jag brukar säga så…) utan amen som man säger i kyrkan. tio poäng till dig! :=)
man måste förresten uttala amen på superamerikanska. aaaaaaaaaaaaamen! inte ett svenskt tråkigt amen utan aaaaaaaaaaaaaamen. jaja, you get it.
Det förstår jag. :-)
Tina N: Jamen gör det vetja! Susanne bjussar på mer fyllningsinspiration än vad jag gör. :-)
Susanne: Tack själv!
Anki och Håkan: En receptsamling i all ära, men en matblogg vore inte en matblogg utan liv i kommentarsfälten och att någon faktiskt lagar maten ibland. :-)
Hanna: :-)
Charlotta: Jag tror bestämt att gränsen för läggdags för dig (liksom även för mig) går vid 22. Jag fattar i-n-g-e-n-t-i-n-g! :-D
Erika: :-)