Grillad pyttipanna

den 3 maj 2011, kl 16:00

När vi ändå är inne på temat grillat. Jag är ju svag för pyttipanna överlag, men det finns ingen pyttipanna i hela världen som är så god som pyttipannan gjord på grillresterna från kvällen innan. Olika sorters kött, kryddstarka korvar, halloumi, generöst med grillade grönsaker (squash, lök och champinjoner ni vet) och så basilikaslungad färskpotatis. Ja precis, en salig blandning utan gränser. Hade jag haft lite storhetsvansinne så hade jag döpt det här till en gränslös grillpanna, men nu har jag fortfarande hedern i behåll och inser ju att det här knappast är ett recept. Men strunt i att det knappt är ett recept, för det är bra mycket godare än många recept-på-riktigt. En god grillpanna helt enkelt.

Grillpanna
Plocka fram allt som blev över från grillkvällen innan. Dela de grillade resterna i generösa bitar (dvs långt ifrån små mesiga bitar a’la köpepytt). Stek i lite smör eller olja, strö över lite flingsalt och svartpeppar. Toppa med en rejälv näve grovhackad bladpersilja.

Skriv ut inlägg

7 kommentarer till “Grillad pyttipanna”

  1. Hanna kl 17:40, den 3 maj 2011

    Det hade inte suttit fel!

  2. Therese kl 18:59, den 3 maj 2011

    Ah, va fiffigt!

  3. Linda - Cupcakefluffan kl 20:18, den 3 maj 2011

    Pyttipanna är allt gott det :-)

  4. Erika - Bakglädje kl 20:49, den 3 maj 2011

    Ett perfekt sätt att ta tillvara rester… och gott blir det också!

  5. Anna/Frostrosor kl 11:02, den 4 maj 2011

    Bra inspiration till att ta vara på rester! Tack!

  6. Inspiration kl 20:12, den 4 maj 2011

    Pyttipanna är så gott och så enkelt att ta till tex. när fantasin tryter…:-)

  7. tina kl 21:47, den 4 maj 2011

    Hanna: Nä, den här sitter rätt;-)

    Therese: Japp!

    Linda: Japp!

    Erika: Eller hur!

    Anna: Tack själv!

    Inspiration: :-)

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen