En rulle sommarlunch

den 11 juli 2011, kl 08:52

Ganska precis tre år senare kan jag konstatera att gravad lax inte gör sig särskilt bra på bild. Eftersom jag har fått tillfälle på att öva en del matfoto sedan senast, så har jag lärt mig min läxa och rullar därför ihop tunnbröden. Men receptet på en rulle enkel och god sommarlunch är precis detsamma.

Tunnbrödrulle med gravad lax och god sås
Bred ett tunt lager smör på ett tunnbröd. Fyll tunnbrödet med sallad, tunt skivad gurka, tomater, färsk dill, gravad lax och sås (4 msk kesella, 3 msk hovmästarsås). Rulla ihop och servera med en citronklyfta.

Skriv ut inlägg
Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen