För ett år sedan
den 15 april 2012, kl 08:57
För ett år sedan tappade vi björksav. Är du nyfiken på hur vi gjorde?
Titta in det här inlägget vetja.
5 kommentarer till “För ett år sedan”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
undrar om man kan baka av den?
Jag har tänkt tappa sav när jag såg ditt inlägg, men hos oss är det ännu tjäle i marken. Är det under någon viss tid på våren som det är bäst att tappa sav?
Papeppe: Givetvis!
Matilda: Det beror på var man bor, och när våren gör entré. Det ska inte vara tjäle i marken, men saven ska tappas innan björkens blad börjar slå ut. :-)
Vilken härlig bild. Det här ska jag försöka göra.
Milla: Ja gör det vetja, kul att ha testat!