För ett år sedan

den 15 april 2012, kl 08:57

För ett år sedan tappade vi björksav. Är du nyfiken på hur vi gjorde?
Titta in det här inlägget vetja.

Skriv ut inlägg

5 kommentarer till “För ett år sedan”

  1. papeppe kl 16:59, den 15 april 2012

    undrar om man kan baka av den?

  2. Matilda kl 17:10, den 15 april 2012

    Jag har tänkt tappa sav när jag såg ditt inlägg, men hos oss är det ännu tjäle i marken. Är det under någon viss tid på våren som det är bäst att tappa sav?

  3. tina kl 18:23, den 15 april 2012

    Papeppe: Givetvis!

    Matilda: Det beror på var man bor, och när våren gör entré. Det ska inte vara tjäle i marken, men saven ska tappas innan björkens blad börjar slå ut. :-)

  4. milla kl 20:24, den 16 april 2012

    Vilken härlig bild. Det här ska jag försöka göra.

  5. tina kl 15:15, den 17 april 2012

    Milla: Ja gör det vetja, kul att ha testat!

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen