Fyra och femtiotvå
den 19 november 2012, kl 16:11
Vi fortsätter att sätta personbästa vad gäller snabblagad mat och är nu nere på mindre än 5 min. Skär kanterna av fyra skivor formfranska. Rosta på medelvärme i en torr stekpanna, någon minut på varje sida. Finhacka rödlök under tiden. Förgyll de rostade bröden med en generös skopa löjrom, finhackad rödlök och en klick gräddfil. Klipp över färsk dill. Tid: 4.52. Hörde jag någon viska att det här inte är mat? Å jo, det här är precis vad vi åt oss mätta på i lördags kväll och hujedamej vad gott det var!
Publicerad i pickipicki | Kommentarer (14) Skriv ut inlägg14 kommentarer till “Fyra och femtiotvå”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Jösses så gott! Och snabbt! :)
Det ser ju inte alls gott ut…… :)
Man kan äta sig mätt på (nästan) allt som är så där fantastiskt gott. En annan riktig god snabbis, som dock bara fungerar som förrätt eller liknande är jag rädd, är salmalax med en klick wasabikräm (gör på några ögonblick på majonnäs och wasabipasta) och en skvätt sushisoya. Otroligt gott och har trots sin enkelhet lite impfaktor enligt mig.
Ett riktigt bra exempel på att det enkla oftast är det godaste! Visst är det mat, jag skulle gärna äta mig mätt på detta!
Kan vi absolut tänka oss att äta oss mätta på, utan problem:)
Finns det bara tillräckligt mycket löjrom så är det klart det är middag!
Camilla: Fint, du hattade poängen! :-)
Madeleine: I mina ögon, jo. :-)
Matologi: Låter gott, och du klår du mig i tid. Ska testas!
Kaksmulan: :-)
Mårtenssons: Gött!
Kim: Precis så lyder regeln! :-D
Ge mig! <3
Anna: Kommer du hit så får du, svårare än så är det inte.
Såna ska jag göra t förrätt på fredag när jag fyller! Mums.
Kul att hitta hit till din fina blogg, ser att du också kommer från Uppsala:)
Hit kommer jag tillbaka:)
/ Emma
Josefina: Åhå, födelsedag minsann! :-D
Emma: Välkommen hit vetja! :-)
Vilken härlig toast, jag älskar rom och lite rödlök tillsammans med gräddfil :D
Eleonore: Ja, och vill man variera sig lite så lagar man blinier: http://www.pickipicki.se/2012/04/tusen-plattar-och-nagra-till/ :-)