Världens snabbaste hemma-lunch-pizza

den 23 februari 2009, kl 07:25

picki_img_1872

Ett bra tips på en äta-hemma-lunch är att göra en snabb pizza på ett tortillabröd och toppa med rester som finns i kylskåpet. Vips så står en rekordsnabb och helt-klart-godkänt-god pizza på bordet.

Hemma-lunch-pizza
Lägg ett tortilla- eller libabröd på ett bakplåtspapper. Bre på tomatsås/tacosås/pesto beroende på vad som finns. Lägg på grovriven morot och paprika delad i mindre bitar. Jag toppade med rester i form av pannbiff delad i mindre bitar och stekt lök (men här är ju allt möjligt!). Pynta med ost av något slag. Grädda i 200 grader till osten har smält.

Skriv ut inlägg
Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen