Picki, matgeek och poden!
Säg hej till picki, matgeek och poden, podcastexperimentet som från och med nu har ett alldeles eget namn! Johan hade till den här veckan utlovat inläggningstema och inläggning han sa, inläggning det var. Jag kan ju avslöja att han utöver att duka upp ett bord fyllt av burkar med färgglada grönsaker, även höll på att få mig att ramla av stolen i blotta luktförskräckelsen när han öppnade locket till en av burkarna. Själv försökte jag impa på Johan med en snabblektion i konserveringskemi. Men det är ju roligare om du lyssnar själv. När du har gjort det, berätta för oss vad vi gör bra respektive mindre bra. Och inte minst, dela gärna med dig av dina bästa inläggningsrecept i kommentarsfältet. Här nedan hittar du några av våra favoriter.
Receptlänkarna
Bettans ättiksgurka
Lingon- och rabarberdricka
Inlagd blomkål
Inlagda rödbetor
Romtopf