Picki, matgeek och poden!

den 21 september 2012, kl 22:42

Säg hej till picki, matgeek och poden, podcastexperimentet som från och med nu har ett alldeles eget namn! Johan hade till den här veckan utlovat inläggningstema och inläggning han sa, inläggning det var. Jag kan ju avslöja att han utöver att duka upp ett bord fyllt av burkar med färgglada grönsaker, även höll på att få mig att ramla av stolen i blotta luktförskräckelsen när han öppnade locket till en av burkarna. Själv försökte jag impa på Johan med en snabblektion i konserveringskemi. Men det är ju roligare om du lyssnar själv. När du har gjort det, berätta för oss vad vi gör bra respektive mindre bra. Och inte minst, dela gärna med dig av dina bästa inläggningsrecept i kommentarsfältet. Här nedan hittar du några av våra favoriter.

Receptlänkarna
Bettans ättiksgurka
Lingon- och rabarberdricka
Inlagd blomkål
Inlagda rödbetor
Romtopf 

Skriv ut inlägg

10 kommentarer till “Picki, matgeek och poden!”

  1. Amy's piece of cake kl 07:57, den 22 september 2012

    Kul med poden!
    Inläggningarnas tid är verkligen här. Brukar lägga in hela chilisar som egenodlats, blir riktigt hett och gott!

  2. anna kl 09:52, den 22 september 2012

    Vi på esplanaden vill bli bjudna på pulled pork snart <3

  3. Håkan / Recepten.nu kl 10:17, den 22 september 2012

    Perfekt helglyssning med er pod! Skönt med den bättre ljudkvalitén. Inte alltid lätt med teknik :)

  4. patrik kl 15:09, den 22 september 2012

    Kul och inspirerande att göra olika inläggningar dessutom blir det så gott dessutom tycker barnen att det är kul att göra olika inläggningar!!sportochspelkocken.se

  5. Emmy kl 15:41, den 22 september 2012

    Härligt att lyssna på!
    Jag är svag för mammas inlagda squash, den passar fint till hösten mustiga grytor.

  6. tina kl 19:08, den 23 september 2012

    Amy: Smart! Vi brukar göra chiliolja av våra chilisar, gott och användbart det med! :-)

    Anna: Jasså, ska se vad vi kan ordna! Annars hittar du receptet här: http://www.pickipicki.se/2012/03/nar-maten-ar-lite-for-god/

    Håkan: Vad kul! Ja, det märktes tydligt att det här var första avsnittet där ljudet var bra. :-)

    Patrik: :-)

    Emmy: Åh, jag la in squash i somras men har glömt bort dom burkarna nere i källaren. Har inte smakat än, men kanske ska testa till mustig gryta helt enkelt! :-)

  7. Hanna kl 17:26, den 24 september 2012

    Ska helt klart lyssna på er! :)

  8. tina kl 21:25, den 24 september 2012

    Hanna: Vad kul, lämna gärna feedback när du lyssnat!

  9. Hanna kl 18:43, den 27 september 2012

    Nu har jag lyssnat, så mysiga ni är! Två tummar upp helt klart. :)

  10. tina kl 15:43, den 28 september 2012

    Tack Hanna!

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar

Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen