Picki, matgeek och poden!
Säg hej till picki, matgeek och poden, podcastexperimentet som från och med nu har ett alldeles eget namn! Johan hade till den här veckan utlovat inläggningstema och inläggning han sa, inläggning det var. Jag kan ju avslöja att han utöver att duka upp ett bord fyllt av burkar med färgglada grönsaker, även höll på att få mig att ramla av stolen i blotta luktförskräckelsen när han öppnade locket till en av burkarna. Själv försökte jag impa på Johan med en snabblektion i konserveringskemi. Men det är ju roligare om du lyssnar själv. När du har gjort det, berätta för oss vad vi gör bra respektive mindre bra. Och inte minst, dela gärna med dig av dina bästa inläggningsrecept i kommentarsfältet. Här nedan hittar du några av våra favoriter.
Receptlänkarna
Bettans ättiksgurka
Lingon- och rabarberdricka
Inlagd blomkål
Inlagda rödbetor
Romtopf
10 kommentarer till “Picki, matgeek och poden!”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Kul med poden!
Inläggningarnas tid är verkligen här. Brukar lägga in hela chilisar som egenodlats, blir riktigt hett och gott!
Vi på esplanaden vill bli bjudna på pulled pork snart <3
Perfekt helglyssning med er pod! Skönt med den bättre ljudkvalitén. Inte alltid lätt med teknik :)
Kul och inspirerande att göra olika inläggningar dessutom blir det så gott dessutom tycker barnen att det är kul att göra olika inläggningar!!sportochspelkocken.se
Härligt att lyssna på!
Jag är svag för mammas inlagda squash, den passar fint till hösten mustiga grytor.
Amy: Smart! Vi brukar göra chiliolja av våra chilisar, gott och användbart det med! :-)
Anna: Jasså, ska se vad vi kan ordna! Annars hittar du receptet här: http://www.pickipicki.se/2012/03/nar-maten-ar-lite-for-god/
Håkan: Vad kul! Ja, det märktes tydligt att det här var första avsnittet där ljudet var bra. :-)
Patrik: :-)
Emmy: Åh, jag la in squash i somras men har glömt bort dom burkarna nere i källaren. Har inte smakat än, men kanske ska testa till mustig gryta helt enkelt! :-)
Ska helt klart lyssna på er! :)
Hanna: Vad kul, lämna gärna feedback när du lyssnat!
Nu har jag lyssnat, så mysiga ni är! Två tummar upp helt klart. :)
Tack Hanna!