En brunchpodcast
Nu börjar vi komma upp i ett gäng podavsnitt och det här gången pratar och äter vi brunch. Vi avhandlar allt från brunchminnen till hemkärnat smör. Någonstans däremellan utmanar jag Johan i favoritleken gissa-ingredienserna och efter många om och men lär jag mig till slut att säga ordet komjölkningsrobot. Vem hade kunnat tro att något så lätt skulle vara så svårt? Välkommen in i mitt vardagsrum, lyssnar gör du antingen på iTunes eller här.
Brunchfavoriter och andra länkar
Mangosmoothie med kokosolja och kardemumma
Blodapelsinmarmelad med smak av jul
Värmande blodapelsindryck
Blinier med smetana, löjrom och finhackad rödlök
Johans chokladganache
Den hemgjorda glöggen
5 kommentarer till “En brunchpodcast”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Den där mangosmoothie med kardemumma låter himla god!
Har nu lyssnat igenom alla era podcasts utom det sist nämnda och måste säga att jag tycker de är riktigt bra kul och intressant att höra er // Nathalie
Finhackad löjrom? :P
Lange sedan jag tittade forbi;) Foto ser riktigt gott ut, perfekt som sodags brunh:)
Kramar,
Nena
Martina: Tro mig, det är den.
Nathalie: Tack, vad roligt att höra! :-)
Anna: But hello!
Nena: Kram vetja!