Korv med surkål med bröd
den 12 juni 2012, kl 22:24
I början av augusti har jag matbloggat i 5 år. Skulle jag börja räkna timmarna jag har lagt på detta genom åren, skulle jag med all säkerhet svimma av för en liten stund. Hur många recept som ryms här inne är också relativt oklart, men oavsett siffran så törs jag lova att det här är det enklaste receptet någonsin. Någon som är beredd att sätta emot?
Korv med surkål med bröd
Köp korvbröd, en god och smakrik korv med hög kötthalt och surkål på burk. Stek korven. Toppa det ena, med det andra, med det tredje.
23 kommentarer till “Korv med surkål med bröd”
Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!
Vad är det för bröd ? Ser gott ut
Anna: Korvbröd från ICA. De här ska vi grilla imorgon!
Kan du ta det en gång till? ;)
Josefine: :-)
Så gott! Jag som gillar surkål.
Man kan kanske få en korv med bröd i kväll?
Mamman: Det kan man!
Det tipset ska jag ta med till nästa gång grillen ska användas här hemma. Och, matblogg i 5 år! Fantastiskt! Det inspirerar mycket för mig som just börjat min karriär som matbloggare.
Världens bästa korvbröd, om man inte bakar själv förstås! :)
5 år!!! Det är länge! Hur har du gjort för att hålla energin uppe?
Hej!
Tack för en inspirerande och otroligt trevlig blogg! Har fått för mig att jag ska bli bättre på att laga mer varierad mat (Kanske är dags när kommentarerna om skjörbjugg blir fler och fler ;)?).
Problemet är bara att jag inte vet vart jag ska börja, det finns ju recept i all oändlighet! Min fråga till dig är alltså; Har du några bra matlåderätter i din samling? Är inte rädd för att testa nya rätter, tvärtom, sålänge de passar studentekonomin!
Trevlig sommar!
Malin
Sara: Ja, gillar prickigt! :-D
Håkan: Vad kul, välkommen till matbloggsfamiljen! Ska titta in hos dig!
Emilia: Jag får fina kommentarer, feedback på recept och svar när jag frågar om tips på det ena och det andra. Ni läsare är ju en skatt för mig. Pickipicki är också mitt bästa CV för att få kul jobb och uppdrag kopplade till mat. :-)
Malin: Tack! Matlådemat säger du. Jag tycker ju att somliga saker gör sig bättre i matlåda än andra. Typ pastasåser, den här kanske:http://www.pickipicki.se/2008/09/kusinens-tonfisksas-till-pasta/ eller gratänger såsom den här: http://www.pickipicki.se/2012/04/kottfarsgratang-med-polentatacke/ eller den här: http://www.pickipicki.se/2011/11/tack-for-maten-den-var-god/ eller kanske den här: http://www.pickipicki.se/2011/03/kanske-lite-hchf-ikvall/ Gryta gör sig ju också bra: http://www.pickipicki.se/2010/06/tarta-pa-tarta-och-sa-lite-kyckling-pa-det/ Jag brukar vara nöjd när jag har den här maten i lådan: http://www.pickipicki.se/2011/03/12799/ eller kanske den här: http://www.pickipicki.se/2011/01/en-frasch-och-fargglad-kycklingwok/
Hoppas du hittar något nytt/kul att prova/gilla. Lycka till vetja! Och hälsa skörbjuggarna att C-vitamin är det sista vi lider brist på i Sverige. ;-)
Hurra hurra för Pickipicki och dess skapare!
Korv och brö’ det är tamigtusan en riktig klassiker till födelsedagskalasmat!
5 år det är länge det. Fira med pompa och ståt i augusti?
Ja, man lägger mycket tid på bloggen… istället för andra intressen har bloggandet allt eftersom tagit över mer. Diskuterade detta med en annan matbloggare och vi kom fram till att tidigare la vi mer tid på tv-tittandet än idag… nu bloggar vi istället, hurra! :)
Kim: Hurra för dig, det var fint sagt!
Amy: Sant, och bloggen har jag många gånger mer utbyte av än slötitt på TV.
Busenkelt och hur gott som helst. Skandal att jag inte kommit på detta tidigare!
Tack för idag, ligger i sängen med ett öga öppet, helt slut :)
Karin: Jag med, jag fick fart av middagspausen och varvade tro det eller ej två gånger i match nr två. :-)
Absolut väl spenderad tid, tycker vi! 5 år, det har verkligen respekt med sig, inte många som verkligen orkar så länge och att fortfarande hålla samma anda uppe, grattis lite så här i förskott (mest så vi inte glömmer det sedan!)
Och nej, vi sätter inte emot, fast hemmagjord korv i de bröden hade varit snäppet bättre:):)
Kram,
Mårtenssons
Mårtenssons kök: Japp, vi har en bit kvar till den hemgjorda korven! :-)
Tack för tipsen!
Hör av mig med recensioner sen :)
Malin: Ja gör det vetja! :-)
5 år! Mins när jag började följa dig. Var första bliggen som jag fastnade för och själv kunde relatera till. Nu har jag själv börjat blogga och gjorde min version av korv med bröd idag: http://www.matgladabarnsblogg.se/
mvh Sara
Sara: Vad kul att du börjat blogga! Både korv-med-bröd och bloggen ska givetvis spanas in! :-D
[...] och tunt skrivad entrecote, mangosalsa, guaccamole, surkål och aioli Pulled pork på Fridas vis Korv med bröd med surkål Publicerad i paj, surkål | Inga kommentarer ännu(0) Skriv ut [...]