En norrländsk kusin till tacos

den 22 maj 2012, kl 20:50

Jag har fastnat för egentillverkade nachoschips, för att det är så förgörande gott. Men så satte Carl ner foten och sa att chips äter man hädanefter bara på fredagar. Det hjälpte därför inte att jag försökte kringå regeln genom att locka med nachostallrik, när vi stod hand i hand med vad-ska-vi-äta-till-middag-paniken i affären tidigare idag. Men just när jag sagt nachostallrik så fick jag syn på tunnbrödsknäcket och såg en norrlänsk kusin till tacos framför mig. Att vi strax därefter ramlade över årets första svenska små färskpotatisar gjorde knappast min idé sämre. Så säg hej till tacons norrländska kusin, en enkel men smakfull snygging.

Norrlandstacos
Koka ägg och färskpotatis. Servera med gravad lax, finhackad rödlök, löjrom, gräddfil och finklippt gräslök. Och tunnbrödsknäcke, såklart.

Skriv ut inlägg
Arkiv 2011



Arkiv 2010

Expressen och Alltommat, oktober 2010

Ta del av, och dela med dig av svenska smultronställen här!

Arkiv 2009


Pickipicki.se - Årets matblogg 2009



Arkiv 2008







Besökstoppen